Dryck och mat i kombination

Att kunna kombinera mat och dryck på ett professionellt sätt är en konst. Och en stor tillgång för att kunna locka och bevara gäster på just din restaurang. I den här utbildningen får dina anställda dryckeskunskap inom både viner och alkoholfria drycker i kombination med mat.

Utbildningen är under en dag där du som deltagare får inspiration och verktyg som gör att matsalsarbetet underlättas. För hur många gånger har ni inte fått frågan ”vad passar bäst att dricka till det?”

Om utbildningen

Vi kommer att gå igenom dryckeskunskap inom områden; öl, vin och alkoholfritt.

Under kursen ska deltagaren ha utvecklat sin kunskap om olika drycker.

Hen ska tränas i och få verktyg för att särskilja smak och karaktär olika drycker emellan.

Efter kursen ska deltagaren ha fått kompetens att kombinera rätt dryck till rätt maträtt för att ge en optimal smakupplevelse.

Datum och ort

27 november, Visby

3 december, Västervik

Anmälan 

När du klickar här hamnar du direkt på YrkesAkademins anmälningssida och följer angivna instruktioner. Kursen är helt kostnadsfri.