Dryck och mat i kombination

Att kunna kombinera mat och dryck på ett professionellt sätt är en konst. Och en stor tillgång för att kunna locka och bevara gäster på just din restaurang. I den här utbildningen får dina anställda dryckeskunskap inom både viner och alkoholfria drycker i kombination med mat.

Om utbildningen

Utbildningen pågår under en heldag där du som deltagare får inspiration och verktyg som gör att matsalsarbetet underlättas.  Vi kommer att gå igenom dryckeskunskap inom områdena öl, vin och alkoholfritt.

Deltagaren ska tränas i och få verktyg för att särskilja smak och karaktär olika drycker emellan.

Efter kursen ska deltagaren ha fått kompetens att kombinera rätt dryck till rätt maträtt för att ge en optimal smakupplevelse.

Självklart är kursen helt kostnadsfri!

Sagt om kursen

”Mycket bra kurs! Kommer ta med mig mycket i mitt yrke.”

”Superinstruktör och helt perfekt info för arbetet!”

”Mycket bra med kombon teori och provsmakning.”

 

Datum och anmälan

Alla kurstillfällen är avslutade.

Anmälan

Anmälan är stängd. Anmälan sker via Yrkesakademins hemsida.

Här kan ni läsa mer om hur projektet behandlar personuppgifter: GDPR