Specialiserad Matlagning

För att locka en bred gästkrets, är det viktigt med en tilltalande meny. Alternativ kost, miljömedveten matlagning och lokalt mathantverk står högt på gästers kravlistor. Den här utbildningen hjälper dig att utveckla din personals kompetens och få gästen att välja just din restaurang.

Om utbildningen

Du som deltagare kommer att träffa kollegor i branschen, ta del av föreläsningar och arbeta aktivt i workshops där både tillagning i köket samt sensorik är i fokus.

Efter kursen ska deltagaren ha utvecklat sin tillredning mer målgruppsanpassat med ett tydligt fokus på närodlat. Deltagaren ska även ha lärt sig tänka hållbart för att gynna det lokala mathantverket.

Utbildningen pågår under två dagar och vi varvar teori med praktik.

 

Sagt om kursen

”Jag har fått lära mig mycket om både råvaror och mathantverk!”

”Jättespännande och jättekul!” 

 

Datum

Kursen är avslutad

Anmälan

Anmälan är stängd. Anmälan sker via YrkesAkademins hemsida.

Här kan ni läsa mer om hur projektet behandlar personuppgifter: GDPR

 

Projektet har möjlighet att vara behjälplig och bekosta viss del av transporten, men inte logi. Maila projektet på info.varldavmojligheter@hrf.net för koordinering kring resan.